HOI, IK BEN IRIS

 

Ik ben coach, docent en trainer.

En ik HOU VAN ACTIE!

Dagelijks zie, hoor en lees ik verhalen over het drukke bestaan wat wij tegenwoordig hebben. Hoe dat steeds vaker voor problemen zorgt. Dat we door alle drukte moeite hebben om rust en ontspanning te vinden.

Door middel van boksen en mindfulness help ik om een diepere verbinding aan te gaan tussen lichaam en geest. Ik werk met ontspanning EN inspanning. Allebei is het nodig om resultaat te bereiken. Het een kan niet zonder het ander.

Dus heb jij me nodig? Ik kom met liefde langs om mijn kennis en ervaring over rust en ontspanning te delen.

 

“WHEN YOU CAN OWN
YOUR BREATH,

NOBODY CAN STEAL

YOUR PEACE”

Iris

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om de waarde van rust en ontspanning te delen. Wat dit met je doet. Welke positieve effecten dit met zich meebrengt.

Inspanning en ontspanning is wat we nodig hebben om te kunnen focussen. Om te concentreren. Om te genieten. Om te leren vertrouwen op onszelf. Maar deze twee zaken zijn juist hetgeen wat zo moeilijk te vinden is. Alle digitale apparaten helpen daar niet echt aan mee. Zelfs als we denken te ontspannen, doen we dat niet.

Mijn missie is iedereen weet en ervaart wat ze kunnen doen om rustig te worden wanneer dat belangrijk of nodig is. Maar ook dat ze weten wat inspanning en ontspanning voor ze betekent zodat ze nu en in de toekomst deze belangrijke vaardigheid kunnen benutten.

MIJN VERHAAL

15 Jaar stond ik voor de klas. Ik gaf gym oftewel Lichamelijke Opvoeding. Dingen doen. Ik hou namelijk van inspanning. Lekker bezig zijn. Maar daardoor was ik altijd druk. Met werk, met sport, met het organiseren van van alles, voor iedereen. Ik leefde vooral met mijn hoofd en genoot niet van het moment. Na de geboorte van mijn dochter voelde ik aan mijn lijf dat het anders mocht. Daar begon mijn persoonlijke zoektocht naar ontspanning en rust.

Het faillissement van mijn school werd mijn cadeau. Ik kreeg rust en ruimte om op adem te komen. En dat was nodig, want het maakte me wankel. Mijn balans was weg. Letterlijk. Ik mocht met mezelf aan de slag. Ik ontdekte dat mijn lichaam me alle kracht, wijsheid en aanwijzingen kan geven die ik nodig heb. Als ik maar kan luisteren. Ik leerde de waarde van ontspanning.

OPNIEUW MEZELF ONTDEKKEN

Het ‘niets’ doen wat ik ooit zo verschrikkelijk vond, liet mij mezelf opnieuw ontdekken. Ik leerde ook dat het echt inspannend was. Het ging niet vanzelf. Een opleiding tot coach leerde me meer en meer vertrouwen op mezelf. Om bewust op zoek te gaan naar ontspanning. Ik voelde de ruimte en het lef om mijn rol voor de klas te verruilen voor iets anders. Maar wat?

Toen ik bokshandschoenen aan trok wist ik dat dit het was. Als je handschoenen aantrekt doet dat wat met je! Het maakte mij weer krachtig en bracht me terug in balans. Ik ontdekte dat er zo veel overeenkomsten zijn tussen boksen en mindfulness. Deze twee werelden staan ogenschijnlijk zo ver bij elkaar vandaan, maar hebben zoveel raakvlakken. 

 

Studio Lieverik is een plek waar ik bewustwording en verbinding creëer. Waar je even pas op de plaats maakt en naar binnen keert. Even incheckt bij jezelf en voelt hoe het er nu eigenlijk voorstaat met jou.

♥  Ik geloof dat ontspanning de basis is van jouw ‘zijn’.

♥  Het zorgt voor concentratie.

♥  Het laat je echt voelen.

♥  Het leert je jezelf kennen.

♥  Het laat je genieten.

Daarnaast heb je ook inspanning nodig. Niets gaat vanzelf. Je zult aan de slag moeten om resultaat te behalen. Daarin ben ik ook je liefdevolle reminder.

Liefs,

 

Iris

Over Studio Lieverik

Over Studio Lieverik

Ik zet boksen en mindfulness in om zo een betere verbinding tussen lichaam en geest te bereiken.

Volg op de socials

Contactgegevens

 

Telefoonnummer // 0645314063

Email // iris@studiolieverik.nl

KvK // 69419051