HOI, IK BEN IRIS  

 

Ik ben coach, docent en trainer.

En ik HOU VAN ACTIE!

Dagelijks zie, hoor en lees ik verhalen over jongeren die last hebben van druk en stress. Dit heeft zijn weerslag op de resultaten die ze halen op school, maar ook op de sfeer in een klas of thuis.

Ik help jongeren te leren omgaan met de druk die ze ervaren. Ik leer ze rustig te worden als dat belangrijk is en ze dat goed kunnen gebruiken. Daarnaast deel ik graag mijn kennis op scholen.

Ik werk met ontspanning EN inspanning. Allebei is het nodig om resultaat te bereiken.

Dus heb jij me nodig? Ik kom met liefde langs om mijn kennis en ervaring over rust en ontspanning te delen.

 

“WHEN YOU CAN OWN
YOUR BREATH,

NOBODY CAN STEAL

YOUR PEACE”

Iris

MIJN MISSIE

Het is mijn missie om de waarde van rust en ontspanning te delen. Wat dit met je doet. Welke positieve effecten dit met zich meebrengt. Ik wil jongeren leren hoe ze kunnen zorgen voor een lang en ontspannen leven. Waarin ze leren vertrouwen op zichzelf en hun kwaliteiten.

Rust en ontspanning is wat we nodig hebben om te kunnen focussen. Om te concentreren. Om te genieten. Om te leren vertrouwen op onszelf. Maar deze twee zaken zijn juist hetgeen wat zo moeilijk te vinden is. Alle digitale apparaten helpen daar niet echt aan mee. Zelfs als we denken te ontspannen, doen we dat niet.

Mijn missie is dat elke jongere leert omgaan met de eisen die aan hem of haar gesteld worden. Zodat zij weten wat ze kunnen doen om rustig te worden wanneer dat belangrijk of nodig is. Maar ook dat ze weten wat rust voor ze betekent zodat ze nu en in de toekomst deze belangrijke vaardigheid kunnen benutten.

MIJN VERHAAL

15 Jaar stond ik voor de klas. Ik gaf gym oftewel Lichamelijke Opvoeding. Dingen doen. Ik hou namelijk van inspanning. Lekker bezig zijn. Maar daardoor was ik altijd druk. Met werk, met sport, met het organiseren van van alles, voor iedereen. Ik leefde vooral met mijn hoofd en genoot niet van het moment. Na de geboorte van mijn dochter voelde ik aan mijn lijf dat het anders mocht. Daar begon mijn persoonlijke zoektocht naar ontspanning en rust.

Het faillissement van mijn school werd mijn cadeau. Ik kreeg rust en ruimte om op adem te komen. Letterlijk. Ik mocht met mezelf aan de slag. Ik ontdekte dat mijn lichaam me alle kracht, wijsheid en aanwijzingen kan geven die ik nodig heb. Als ik maar kan luisteren. Ik leerde de waarde van ontspanning.

OPNIEUW MEZELF ONTDEKKEN

Het ‘niets’ doen wat ik ooit zo verschrikkelijk vond, liet mij mezelf opnieuw ontdekken. Ik leerde ook dat het echt inspannend was. Het ging niet vanzelf. Een opleiding tot coach leerde me meer en meer vertrouwen op mezelf. Om bewust op zoek te gaan naar ontspanning. Ik voelde de ruimte en het lef om mijn rol voor de klas te verruilen voor iets anders. Maar wat?

Dat jaar kregen er maar liefst 2 leerlingen een burn-out op de school waar ik werkte. Ik schrok hier enorm van. Wat ik had geleerd over rust en wat mij dat had opgeleverd, dat wilde ik gaan delen! Want het onderwijs is de prachtigste plek op aarde. Daar beleef je de mooiste tijd van je leven. Daar mag je van genieten. Stress, spanning en druk mogen je daar nooit vanaf houden!

 

Studio Lieverik is een plek waar ik bewustwording creëer voor jongeren. Zodat je weer leert vertrouwen op jezelf. Zodat je weet hoe jij in elkaar zit en hoe je jezelf kunt helpen als het even niet lekker loopt. 

Het leven hoort niet druk en stressvol te zijn. Het hoort te zorgen voor ontspanning, zodat je kunt genieten van jezelf en alles om je heen. Ik geloof dat iedereen dat kan. En bovenal gun ik iedereen zo’n leven. Ik wil je daarbij helpen.

♥  Ik geloof dat ontspanning de basis is van jouw ‘zijn’.

♥  Het zorgt voor concentratie.

♥  Het laat je echt voelen.

♥  Het leert je jezelf kennen.

♥  Het laat je genieten.

Daarnaast heb je ook inspanning nodig. Niets gaat vanzelf. Je zult aan de slag moeten om resultaat te behalen. Daarin ben ik ook je liefdevolle reminder.

Liefs,

 

Iris

Over Studio Lieverik

Over Studio Lieverik

Ik help jongeren bij het omgaan met stress en spanning. Als je behoefte hebt aan rust of een actieve stok achter de deur ben je welkom bij Studio Lieverik. Waar je even tijd hebt voor liever-ik.

Volg op de socials

Contactgegevens

 

Telefoonnummer // 0645314063

Email // iris@studiolieverik.nl

KvK // 69419051