HET JUISTE MOMENT OM TE ONTSPANNEN

IS WANNEER JE DAAR GEEN TIJD VOOR HEBT

Altijd druk. Met vergaderen. Met voorbereiden. Met gesprekken. Met nakijken. Met plannen. Met voorbereiden. Altijd druk.

Dat kenmerkt het leven van jou als docent. Ik weet hoe het voelt. Het leven op school is nu eenmaal niet rustig. Er gebeurt altijd wat. Er is altijd iets wat NU gedaan moet worden. Wat je op moet lossen. Of moet regelen. Het lijkt wel alsof er tijdens een dag nooit tijd is om even stil te staan.

Op wat voor manier heeft dit zijn weerslag op hoe jij voor de klas staat? Of hoe je thuis komt? Kun je nog wel ECHT genieten? Hoe vind jij je rust en ontspanning?

Ik had op school ook het gevoel dat ik nooit even stil mocht gaan zitten. Genieten van wat ik deed vond ik moeilijk. Want er was altijd zo veel te doen. Schuldgevoel kwam om te hoek kijken.

Dus:

♥  ervaar je druk(te) en stress bij jezelf en bij je leerlingen

♥  heeft dit invloed op hoe jij voor de klas staat

♥  wil je werken aan rust en ontspanning

♥  wil je dit ook overbrengen aan je leerlingen

Dan ben je op de goede plek! Ik leer je om te ontspannen tijdens drukke dagen. Zodat je tijd hebt om te genieten. Ik begeleid je naar een lang, gelukkig en ontspannen leven voor de klas.

WORKSHOP

Relax in de klas – Wil je in korte tijd concrete tips en oefeningen om aan de slag te gaan met rust en ontspanning? De workshop zorgt ervoor dat zowel leerling als docent zich snel relaxt voelt.

Weg met stress – Tijdens deze workshop krijg je informatie over wat stress en rust met je doen. Hoe het van invloed is op je plezier, concentratie en jou als persoon. En hoe je met simpele oefeningen de scherpe kantjes er vanaf kunt veilen. 

Wil je meteen praktisch aan de slag? Dan combineer ik een bezoek graag om met je klas aan de slag te gaan. Relaxles, kinderyoga, mindfulness het kan allemaal.

Iedereen chill – Deze workshop is geschikt voor ouderavonden of thema avonden. Onze levens zitten propvol. Ook die van kinderen. Er wordt ingezoomd op de stressmomenten binnen het gezin. Waardoor ontstaan drukte en emotie bij kinderen en hoe kun je deze verminderen?

COACHING

Heb je behoefte aan meer rust, balans en plezier in jouw werk voor de klas? Vind je het fijn om daar 1-op-1 in begeleid te worden? Dan coach ik je graag.

We gaan aan de slag met:

♥  hoe je zonder schuldgevoel voor jezelf kunt kiezen

♥  inzicht in je eigen denk- en gedragspatronen

♥  hoe je tijdens je dagelijkse werkzaamheden tijd kunt maken voor rust en ontspanning

♥  waar jij rust en ontspanning vindt en wat dat voor je betekent in de klas en thuis

BOOST TRAJECT

Op zoek naar rust en ontspanning voor jou als docent, maar ook voor je leerlingen? Wil je zelf actief aan de slag met hoe jij dit kunt implementeren in je leven thuis en op school. Maar wil je ook je leerlingen laten ervaren wat ontspanning voor hun betekent?

In het exclusieve Boost Traject ga je aan de slag met twee werelden. Dit uitgebreide programma duurt 4 maanden en is volledig gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en je zoektocht naar ontspanning. Maar ook ga je ontdekken hoe belangrijk en fijn rust is in de klas, voor je leerlingen én voor jou.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

14 + 3 =

Ik heb een speciaal plekje in mijn hart voor docenten.

Mijn liefde voor het onderwijs is namelijk oneindig groot.

Daarom wil ik graag alle juffen, meesters en docenten die behoefte hebben aan meer rust helpen.

Wil jij weten wat ik precies voor je kan betekenen?

Of voor jou en al je collega’s?

Neem contact op, ik leg het graag aan jullie uit!

CHECKLIST & POSTER WEG MET TOETSSTRESS

Merk je dat leerlingen soms gebukt gaan onder stress als ze een toets moeten maken? Of een presentatie moeten geven? Met deze checklist kunnen ze hun stress verlagen naar een werkbaar niveau en ontspannen aan hun toets beginnen.

Personaliseerbaar voor elke leerling of printbaar op posterformaat!

Over Studio Lieverik

Over Studio Lieverik

Ik help drukke docenten en gestresste leerlingen. Iedereen die op wat voor manier dan ook behoefte heeft aan rust en ontspanning is welkom bij Studio Lieverik. Waar je even tijd hebt voor liever-ik.

Volg op de socials

Contactgegevens

 

Telefoonnummer // 0645314063

Email // iris@studiolieverik.nl

KvK // 69419051